Så mycket mer än ett fastighetsbolag. K-Fastigheter grundades år 2010 och vi fokuserar på att förvärva, bygga och förvalta fastigheter i den expansiva Öresundsregionen. I takt med vår expansion stärker vi även vår fastighetsportfölj i västra Sverige och andra tillväxtregioner.
Om K-Fastigheter
Vi skapar hem.

K-Fastigheters målsättning som fastighetsägare är att skapa ett mervärde för våra hyresgäster och ägare genom att erbjuda attraktiva hem med hög standard och kvalitet samt hög trivselfaktor.

En vital del av vår framgångsrika affärsmodell är att vi tar fram våra egna populära och kostnadseffektiva koncepthus. Vid byggnation använder vi oss till exempel uteslutande av våra egenutvecklade typhus: Låghus, Lamellhus och Punkthus.

Utöver nybyggnation har vi även tagit fram ett renoveringskoncept med namnet K-Fast 2.0 som innebär att vi löpande anpassar standarden på våra äldre fastigheter till den nivå som efterfrågas av dagens hyresgäster.

Läs mer i vår broschyr från 2019.

Att bo hos oss

Hem för dig med lite högre krav. Önskar du ett attraktivt hem som har det där lilla extra? Då kan K-Fastigheter definitivt vara en hyresvärd för dig.

Miljö & Kvalitet

Vårt främsta mål — ett långsiktigt och verkligt hållbart fastighetsägande nås endast genom hög kvalité och genom att bidra till en god miljö. Här kan du läsa mer om hur vi på K-Fastigheter miljö- och kvalitetsarbetar.

Bli en del av familjen

Holknekt hittar hem

Holknekt hittar hem
Ett alldeles eget hem. Tillvarons eget basläger. Livets grund.
Nyfiken på mer?

Inblick

Bli vår nästa kollega!

Vi söker dig som är motiverad av att bygga – i alla ordets betydelser. Vi bygger hus men också relationer och engagemang. Vi är övertygade att om du har den rätta inställningen och drivet kan du bidra till att bygga K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag.