Gävle, Kv. Gävle Sätra 108:29
Kv. Gävle Sätra 108:31

Intill Gävletravet erbjuder vi tre Lamellhus med totalt 60 hyreslägenheter  fördelat över 1–4-rum och kök. Lägenheterna nås från loftgångar längs fasaden. Samtliga 2-4- rum och kök har en egen balkong eller altan, även alla 1- rum och kök på markplan får egen altan.

Invändigt håller samtliga lägenheter hög standard med fina materialval, smart och effektivt IKEA-kök samt ett rymligt förråd. Till alla lägenheter hör även ett externt förråd samt en p-plats.

Lägenheterna kommer vara i storlekarna:

8 st 1 rum och kök
16 st 2 rum och kök
24 st 3 rum och kök
12 st 4 rum och kök

Hall: Golv i ljus ekparkett och vitmålade väggar. Här finns garderob samt kapphylla för avhängning och förvaring. I anslutning till hallen finns även ett förråd.

Badrum: Mörkgrå plastmatta och vita helkaklade väggar. Här finns wc, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin.

Kök: Golv i ljus ekparkett och köksinredning från IKEA med vita skåpsluckor och matchande vitt kakel. Köket är utrustat med inbyggd induktionshäll, ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum: Golv i ljus ekparkett och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong alternativt altan, beroende på våningsplan.

Sovrum: Golv i ljus ekparkett och vitmålade väggar. I 2–4 rumslägenheterna finns det ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt två platsbyggda garderober. I 3- och 4 rumslägenheterna finns det ett respektive två mindre sovrum alternativt arbetsrum, här finns det plats för en mindre säng samt läs-/arbetshörna. I enrumslägenheterna finns sovalkov i anslutning till vardagsrummet med plats för en mindre dubbelsäng samt sängbord.

Balkong: Till enrumslägenheterna hör det till en altan för de som är belägna på markplan och till 2-4 rumslägenheterna hör en balkong, alternativt altan vid markplan.

Övrigt: Till varje lägenhet hör ett externt förråd och det finns tillgång till p-plats för 300kr/månad.

Område

Här intill Gävletravet i Gavlehov har du allt du behöver med matbutiker, skolor och förskolor nära till hands. Perfekt boende även för den sportintresserade med närhet till elljusspår, gym, tennisklubb, golfklubb, Monitor ERP Arena, Gavlevallen och självklart travet. Härifrån har du centrum endast 3 km bort som du når smidigt med buss eller cykel.

https://vimeo.com/user94737151/review/539001814/52f2bd427b

OBS. Exempelbilder förekommer.

Snabbfakta


 • Förråd
  Ja
 • Parkering
  Finns att hyra
 • Balkong
  Ja
 • Våningar
  4
 • Kommun
  Gävle
 • Fastighetsbeteckning
  Kv. Gävle Sätra 108:31
 • Gatuadress
  Knärotsvägen
This site is registered on wpml.org as a development site.