Kristianstad, Kv. Hovrätten

Östra Storgatan 20, 3 ROK - Vån 2-4

Östra Storgatan , Kristianstad

Hyresrätt

Nybyggt och påkostat mitt i Kristianstad!

Här bor du i ett urbant boende just intill Stora torg vilket innebär att hela centrala Kristianstad ligger för dina fötter. Njut av allt som centrum har att erbjuda såsom shopping, restauranger, caféer, biografer mm. Mycket nära till goda kommunikationer från Kristianstad centralstation, samt den härliga Tivoliparken och Vattenriket bara en kort promenad bort.

Lägenheterna erbjuder härligt ljusinsläpp genom djupa fönster, och även Fransk balkong ut mot gatan. Som alla våra bostäder är det generöst utrustat med exempelvis inbyggd diskmaskin, inbyggd mikro, och stenbänkskiva i köket. Varje lägenhet har också egen tvättmaskin och torktumlare. Självklart helkaklade badrum, och i övriga rum finner vi ekparkett och klinkers på golven.

Våra trerumslägenheter finns på vån 2, 3 och 4. Dem är tre st till antalet och har alla en storlek på 64,5 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, generöst sovrum på drygt 13 kvm plus ett mindre rum som passar bra som extrarum, hemmakontor, eller varför inte klädkammare!

Nybyggt våren 2020 – Snabb inflytt möjlig!

*Exempelbilder kan förekomma i denna annons.

Snabbfakta
Kommun
Kristianstad
Fastighetsbeteckning
Kv. Hovrätten 20
Gatuadress
Östra Storgatan 20
Storlek
64,5 kvm
Rum
3 rok
Pris
9950 kr/månaden
Våning
2-4
Hiss
Ja
Kall- eller Varmhyra
Varmhyra
Förråd
Ja
Östra Storgatan , Kristianstad

Ansökningsformulär