Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Please note that the content on this page has been automatically translated. Due to this it may possess grammatical or spelling errors.
We are currently experiencing difficulties with our automatic translation. Sorry for the inconvenience.

Under pågående pandemi har vi ett gemensamt ansvar att minska smittspridningen.
Vi tar därför inte emot spontana besök på våra kontor.
Kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vid dig.

Jobba hos oss

Vår resa har bara börjat:
- Vill du följa med?

Varför K-Fastigheter?
Långsiktighet
Familjär känsla
Karriärsmöjligheter

K-Fastigheter är ett snabbväxande bolag och vi ser gärna att vi blir fler medarbetare som har fokus på att göra saker lite bättre.
Vi söker dig som är motiverad av att bygga – i alla ordets betydelser. Vi bygger hus men också relationer och engagemang. Vi är övertygade att om du har den rätta inställningen och drivet kan du bidra till att bygga K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stort utrymme för engagemang och egen utveckling, trevliga kollegor och hyresgäster. K-Fastigheter är ett ungt och stadigt växande företag som kännetecknas av en stark kombination av nytänkande, medmänsklighet och ett stort entreprenöriellt driv. Vår företagskultur präglas av enkelhet och prestigelöshet och något som gör oss väldigt stolta är att våra medarbetare upplever att det finns en familjär känsla inom bolaget. I dagsläget är vi omkring 70 medarbetare och planen är att bli fler i takt med att vår fastighetsportfölj växer. Är du engagerad och gillar att leverera har du goda möjligheter att utvecklas samt erbjudas nya och spännande roller inom K-Fastigheter.

Vill du jobba hos oss?
Spana i så fall in vår karriärsportal här!

Lediga tjänster

Höga ambitioner och en stark drivkraft
Sök dig till oss!
Engagerad
Målinriktad
Lösningsorienterad

Jobba hos oss

Holknekt hittar hem
Ett alldeles eget hem. Tillvarons eget basläger. Livets grund.
Nyfiken på mer?

Om oss

Inte bara ett boende

Låt oss hjälpa dig hitta hem.

Att bo hos oss

Hem för dig med lite högre krav. Önskar du ett attraktivt hem som har det där lilla extra? Då kan K-Fastigheter definitivt vara en hyresvärd för dig.

Miljö & Kvalitet

Vårt främsta mål — ett långsiktigt och verkligt hållbart fastighetsägande nås endast genom hög kvalité och genom att bidra till en god miljö. Här kan du läsa mer om hur vi på K-Fastigheter miljö- och kvalitetsarbetar.