Göteborg, Kv. Sävenäs

Kv. Sävenäs 131:12

Smörslottsgatan, Göteborg

Hyres & Kommersiell fastighet

Kv. Sävenäs, etapp 1

På Smörslottsgatan i Göteborg byggs just nu lamellhus som kommer att innehålla hyreslägenheter samt en lokal! Etapp 1 består av 103 lägenheter med preliminär inflyttning december 2021. Etapp 2 kommer bestå av 193 lägenheter med preliminär inflyttning februari 2023. Fastigheten kommer att bli i 7 st samt 9 st våningsplan.

Vi kommer att bygga 22 stycken 1 rum och kök, 74 stycken 2 rum och kök samt 7 stycken 4 rum och kök.

Hemtrevligt och naturnära

I det här mysiga området, som började bebyggas först under 1950-talet finns ett lugn och en hemtrevlig känsla som gör området populärt för både unga, barnfamiljer och äldre.
Bebyggelsen i Björkekärr är blandad och består bland annat av både charmiga familjevillor och flerbostadshus med lägenheter.
Här bor ni avskilt och lugnt på kort avstånd från underbara naturområden och med goda förbindelser in till innerstadens puls.

I området

Här hittar ni det mesta som behövs för att få vardagen att flyta på i en behaglig takt. I området finns Trätorget, Stabbetorget och Spåntorget med mataffärer, småbutiker,
frisörsalong, restauranger och offentlig service. Björkekärr gränsar till det stora grönområdet Delsjön som har många härliga promenadslingor, badplatser och motionsanläggningen Skatås.
På sommaren kan ni rida, golfa, paddla kanot och ha picknick och om vintern när isen har frusit kan ni åka längdskidor och skridskor.
För er som har barn i skolåldern finns dessutom ett flertal skolor i närheten att välja mellan.

 

Snabbfakta
Kommun
Göteborgs
Fastighetsbeteckning
Kv. Sävenäs 131:12
Gatuadress
Smörslottsgatan
Typer av hem
1 rum och kök
2 rum och kök
4 rum och kök
Smörslottsgatan, Göteborg

Intresseanmälan