Hässleholm, Magasinet 4

Kv. Magasinet 4

Löjtnant Granlunds väg , Hässleholm

Hyres

Snart växer T4-området ännu mer! Vi bygger just nu 66 lägenheter med optimal planlösning, härliga hörnbalkonger och lummigt läge.
På Löjtnant Granlunds väg byggs 66 enheter i tre hus och etapper. Etapperna blir preliminärt färdiga för tillträde 1/11 2020, 1/12 2020
och 1/1 2021. Husen är suterränghus i entréplanet med förråd i källardelen och två markplanslägenheter med två rum i entrédelen.

Dessa två lägenheter får också egen uteplats. Övriga våningsplan disponeras med 2-3 rumslägenheter där samtliga har stora terrassliknande hörnbalkonger som går att möblera med flera separata sittgrupper. Utgång till balkong både från vardagsrummet och från sovrummet. I trerumslägenheterna nås balkongen enbart från det stora sovrummet, och det mindre sovrummet har fönster ut mot balkongen.

Lägenhetsfördelning enligt följande:
• 33 lägenheter med 2 rum och kök. 3 lägenheter om 55 kvm och 18 lägenheter om 62 kvm.
• 21 lägenheter med 3 rum och kök. 3 lägenheter om 64 kvm och 18 lägenheter om 71 kvm.

I anslutning till husen finns 55 styck parkeringsplatser som uthyres för 350 kr/månad. I området byggs även öppna cykelparkeringsplatser
under tak samt ett miljöhus. I källardelen på suterrängplanet i hus B kommer finnas förråd samt plats för barnvagn. Som grädde på moset är entréerna påkostade med sobra färgval och soft klassisk musik i entrén.

Hyresrätterna blir preliminärt färdiga för tillträde 1/11 2020, 1/12 2020 och 1/1 2021.

För mer information, kontakta gärna;
Maria Brolin Glennow
0704-229235
[email protected]
[email protected]

Snabbfakta
Kommun
Hässleholms
Fastighetsbeteckning
Kv. Magasinet 4
Gatuadress
Löjtnant Granlunds väg
Våningar
5
Löjtnant Granlunds väg , Hässleholm

Intresseanmälan

Viktigt om intresseanmälningar

  • För att få hyra hos oss måste du uppfylla kriterierna i vår uthyrningspolicy. Vi tillämpar inte något strikt kösystem. Du ska göra din anmälan via k-fastigheter.se
  • Det är den som ska stå på hyreskontraktet som ska göra intresseanmälan. Ange bara medsökande om ni båda vill stå på hyreskontraktet.
  • Du kan bara ha en aktiv anmälan samtidigt. Fyll därför i alla städer och områden som du är intresserad av. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan och vill lägga till något område till den, eller ändra/uppdatera någonting i den, ring oss på 010-330 00 69 eller maila oss på [email protected]
  • Du måste förnya din anmälan var tolfte månad. Du kommer att få ett påminnelsemail innan perioden löpt ut, och måste då kontakta oss för att uppdatera dina uppgifter och förnya din anmälan. Om du inte gör det, kommer din anmälan raderas.
  • Om du kan komma i fråga för att hyra en lägenhet kan vi komma att ta en kreditupplysning på dig (och eventuell medsökande) redan före det att vi tar ställning till om du ska få komma på visning. Vi kommer alltid att meddela dig om vi beslutar att du inte kommer i fråga för att hyra hos oss baserat på en sådan kreditupplysning.

Du hittar vår uthyrningspolicy här och information om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Loading.sv..