Hässleholm, Intendenten

Kv. Intendenten

Kårgatan, Hässleholm

Hyresrätter.

Snart växer T4-området ännu mer! Vi bygger just nu 21 styck marklägenheter varav 8st i etage. Planerat inflyttningsdatum är i juni 2020! Varmt välkomna att anmäla intresse redan nu, uthyrning sker löpande och projektet är otroligt populärt.

Områdesbeskrivning:
Mysigt lummigt område som växer. Här finns mysiga caféer inom gångavstånd och det är också nära centralen, perfekt för pendlaren eller den ressugne! Följ årstidernas skiftningar när du tar hunden på promenad längs närliggande Almån, och låt naturen ge dig skön återhämtning.

Strax söder om området ligger Norregårds förskola, förskolan Harpan, montessoriförskolan Ekbacken. Det finns också Montessorigrundskolan T4 (F-åk9) och Internationella engelska skolan inom gångavstånd.

Dessa välplanerade radhus är helt perfekta för den som flyttar från större och vill ha kvar villakänslan, men ändå bo med hyresrättens alla fördelar. Passa på att vara först ut att flytta in i detta fina hus!

 

Kort om husen
Det byggs 5 huskroppar med 1-plans och 2-plansradhus. Samtliga har egen trädgård och stenlagd uteplats. Se även områdesskissen för en tydlig bild över husen, och se även planritningarna för varje lägenhets layout.

  • 11 av lägenheterna kommer uppföras som 1-plansradhus med 3 rum och kök. Där är planlösningen öppen mellan kök och vardagsrum och har fönster längs hela väggen ut mot uteplats och trädgård.
  • 2 lägenheter med 2 rum och kök i gavlarna på 1-plansradhus, hus nummer 4.
  • 8 lägenheter med 4 rum i två plan, i hus nummer . Här finns två badrum, tre sovrum och förutom den egna trädgården finns en takterrassbalkong till varje lägenhet att disponera.

Hela entréplanet är med golvvärme i alla lägenheter. Ovanvåningen på etagelägenheterna har radiatorer på ovanvåningen.

Varje lägenhet har egen trädgård med stenlagd uteplats. Här disponerar varje bostad över ett kallförråd.

2 rok hyra 8 375 kr/månad
3 rok hyra 10 000 kr/månad
4 rok hyra 11 813 kr/månad

Rumsbeskrivning

Hall: Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns platsbyggd garderob samt plats för avhängning.

Badrum: Ljusgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. I trerums- och fyrarumslägenheterna är badrummet är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, men tillhörande arbetsbänk i grå laminat, samt värmepanna. I tvårumslägenheterna finns separat tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och värmepanna.
Vänligen observera att fyrarumslägenheterna som är i etage utrustas med två kompletta badrum med dusch, ett i varje våningsplan.

Kök: Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och inbyggd spishäll.
I tvårumslägenheterna sätts en kombinerad kyl/frys in och i trerums- och fyrarumslägenheterna finns kyl och frys i fullhöjd.
Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum: Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås uteplats och trädgård.
I trädgården finns också ett kallförråd.

Sovrum: Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I tvårumslägenheterna finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, och här finns också en inbyggd skjutdörrsgarderob.
I trerumslägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och med en inbyggd skjutdörrsgarderob. Här finns även också ett sovrum med plats för enkelsäng och arbets-/läshörna. Här finns tre platsbyggda garderober.
I fyrarumslägenheterna ligger ett sovrum med skjutdörrsgarderob i entréplanet. Här plats för dubbelsäng. På ovanvåningen ligger två sovrum med plats för enkelsäng och arbets-/läshörna som även är utrustade med platsbyggda garderober.

Balkong: Från ovanvåningen på fyrarumslägenheterna i etage finns rejäla takterrassbalkonger. Här finns gott om plats för utemöblemang och umgänge.

Snabbfakta
Kommun
Hässleholms
Fastighetsbeteckning
Kv. Intendenten
Gatuadress
Kårgatan
Wendelsvägen
Furagatan
Typer av hem
60,4 kvm - 2 rok
75,8 kvm - 3 rok
94 kvm - 4 rok
Kårgatan, Hässleholm

Intresseanmälan