Helsingborg, Fredriksdal

Kv. Brigaden 7 och 8

Larmvägen, Helsingborg

Pågående projekt

K-fastigheter uppför 179 st hyreslägenheter på Larmvägen, Fredriksdal i Helsingborg.
Inflyttning sker i 4 etapper: 1 juni 2019, 1 september 2019, 1 december 2019 och 1 september 2020.

Visning 5/7  kl. 16.00-16.30 i vår visningslägenhet på Larmvägen 15.

Varmt välkommen!

Obligatorisk anmälan till hyra@vaningen.se

2 rok 50,8 kvm
7 922 kr/mån

2 rok 54,6 kvm
8 500kr/ mån

3 rok 60,8 kvm
9 125 kr/mån

På Larmvägen bor du i ett trevligt helt nybyggt område med centrum inom cykelavstånd. I en blandad bebyggelse och granne med en stor bostadsrättsförening med 3-våningshus.

All tänkbar daglig service hittar ni inom gång- och cykelavstånd. Här finns CityGross, Ica Maxi och Netto. Vårdcentralen Drottninghög ligger bara ca 7 min gångväg från bostäderna.

Kommunikationerna är lysande med busslinje 1, 7 och 10 inom gångavstånd. För den bilburna erbjuds parkeringsplatser för 350 kr/månad, och det finns just nu lediga platser. Motorvägspåfart finns snabbt och enkelt både söderut och norrut.

Det finns flera populära förskolor och skolor i närområdet inom gångavstånd. Bland annat finns Skarans förskola, Kubikskolan för åk 1-9 och Filborna gymnasieskola. Även Olympiaskolan som erbjuder både högstadie- och gymnasieundervisning. Olympia är Helsingborg eldorado för idrottsaktiviteter och evenemang. Här finns dessutom möjligheter till all sorts träning i form av utegym, motionsslingor och fotbollsplaner.

Nära Olympia ligger populära och vackra Fredriksdals herrgård men otroligt välskött trädgårds-/parkmiljö. Fredriksdal var ursprungligen anlagt som ett landeri, ett slags sommarställe, av Fredrik Wilhelm Cöster år 1787.
Sydöst om Larmvägen hittar ni också koloniområden och Filborna skogspark. Perfekt för motionären och naturintresserade!

Kort om huset
Äntligen byggs det nyproducerade lägenheter i trevliga Fredriksdal! Här erbjuds nu välplanerade hyresrätter i 5 och 7 våningar, men all daglig service inom gångavstånd. Välj mellan 2 eller 3 rum och kök, och granne till området är bl.a. populära bostadsrätter.

Från våning 2 är de flesta bostäder med balkong, och på markplanet finns uteplatser de flesta lägenheter.

Husen känns genomgående ljusa och luftiga med snygga materialval, och välkomnande ytor. Lägenheterna är genomgående välbyggda och planerade att passa alla. Dessutom med tvättutrustning och diskmaskin i varje lägenhet!

Mellan huskropparna finns generösa grönytor med lekplats. Det finns även parkeringsmöjligheter. Parkeringsplats kostar 350 kr/månad.

Inflyttning kan ske omgående i hus A och B, hus C blir klart 1 september 2020. 

För mer information, kontakta gärna;
Maria Brolin Glennow
0704-229235
maria.glennow@vaningen.se
hyra@vaningen.se

Snabbfakta
Kommun
Helsingborgs
Fastighetsbeteckning
Kv. Brigaden 7 och 8
Gatuadress
Larmvägen
Typer av hem
51 kvm - 2 rok
61 kvm - 3 rok
Våningar
7
Larmvägen, Helsingborg

Intresseanmälan