Hässleholm, Kv. Björksäter

Kv. Björksäter

Åkaregatan, Hässleholm

Hyreslägenheter

På Åkaregatan 3-8 kommer K-Fastigheter bygga 6 st huskroppar som låghus. Här kommer husen vara i 2 plan, med 2-4 rum och kök.
Två av husen har 2:or i entréplan och 4:or i etageplan på ovanvåningen. Övriga hus blir med 2-3 rom och kök. Samtliga lägenheter blir i hög standard, med Ballingslövskök och fina materialval. I fyrarumslägenheterna får ni två fullt utrustade badrum och dessutom en rejäl balkong om ca 26 kvm.

Planerat inflyttningsdatum är runt Februari 2021 och mer exakt inflyttningsdatum kommer meddelas i god tid innan inflyttning.

Lägenhetsfördelning enligt följande:
2 ROK – 20 st
3 ROK – 16 st
4 ROK – 4 st

För mer information, kontakta gärna;
Maria Brolin Glennow
0704-229235
[email protected]
[email protected]

Snabbfakta
Kommun
Hässleholm
Fastighetsbeteckning
Kv. Björksäter
Gatuadress
Åkaregatan
Typer av hem
2 rok
3 rok
4 rok
Våningar
2
Balkong/Uteplats
Ja
Hiss
Nej
Kall- eller Varmhyra
Kallhyra
Åkaregatan, Hässleholm

Intresseanmälan

Viktigt om intresseanmälningar

  • För att få hyra hos oss måste du uppfylla kriterierna i vår uthyrningspolicy. Vi tillämpar inte något strikt kösystem. Du ska göra din anmälan via k-fastigheter.se
  • Det är den som ska stå på hyreskontraktet som ska göra intresseanmälan. Ange bara medsökande om ni båda vill stå på hyreskontraktet.
  • Du kan bara ha en aktiv anmälan samtidigt. Fyll därför i alla städer och områden som du är intresserad av. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan och vill lägga till något område till den, eller ändra/uppdatera någonting i den, ring oss på 010-330 00 69 eller maila oss på [email protected]
  • Du måste förnya din anmälan var tolfte månad. Du kommer att få ett påminnelsemail innan perioden löpt ut, och måste då kontakta oss för att uppdatera dina uppgifter och förnya din anmälan. Om du inte gör det, kommer din anmälan raderas.
  • Om du kan komma i fråga för att hyra en lägenhet kan vi komma att ta en kreditupplysning på dig (och eventuell medsökande) redan före det att vi tar ställning till om du ska få komma på visning. Vi kommer alltid att meddela dig om vi beslutar att du inte kommer i fråga för att hyra hos oss baserat på en sådan kreditupplysning.

Du hittar vår uthyrningspolicy här och information om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Loading.sv..