Limhamn, Malmö
Hässjan 1

Under våren 2019 förvärvade K-Fastigheter fastigheten Hässjan 1 där byggnation av koncernens egenutvecklade koncepthus Lamellhus som färdigställdes under sommaren 2022.

Kv. Hässjan på Fastigheten Hässjan 1, är beläget intill kalkbrottet i området Elinegård mellan Limhamn och Hyllie i Malmö med intilliggande fastigheter Högaffeln 1 och Höfånget 1 under förvaltning. På fastigheten förvaltas nu 31 hyreslägenheter i ett fyra våningar högt Lamellhus. Lägenheterna som är fördelade från två till fyra rum och kök som håller genomgående hög standard med öppen planlösning. I anslutning till huset finns en grön och lummig innergården i söderläge.
De 35 parkeringarna finns i ett underjordiskt garage där det även finns plats för teknikrum och cykel- barnvagns- och rullstolsförråd.

Elinegård är en relativt ny trivsam och mysig stadsdel i Malmö. Området som består av blandad bebyggelse ligger i kanten av det natursköna kalkbrottet i Limhamn och inbjuder till härliga promenader med närhet till skola, förskola, lekplatser, pendlingsmöjligheter och handel.

 

Visionsbilder kan förekomma

Snabbfakta


  • Kommun
    Malmö
  • Fastighetsbeteckning
    Hässjan 1
  • Gatuadress
    Högatan
This site is registered on wpml.org as a development site.